Disclaimer

Disclaimer

Deze disclaimer is van toepassing op de inhoud en het gebruik van de website www.easynails.nl. Easy Nails wijst u ten aanzien daarvan op het volgende.

Aansprakelijkheid

Easy Nails doet haar uiterste best om ervoor te zorgen dat de informatie op de site ( inclusief alle productinformatie die er te vinden is ) geen fouten bevat. Helaas kunnen we dit niet garanderen. Easy Nails is niet aansprakelijk indien er sprake is van ‘kennelijke’ (type-)fouten. Hiermee worden fouten bedoeld waarbij iedere consument zeker weet dat het om een fout moet gaan. Komt u ergens een fout tegen ? Dan zouden we het fijn vinden als u ons daarvan op de hoogte stelt. Stuur uw e-mail naar info@easynails.nl.

Rechten

Easy Nails, of de rechthebbende, behoudt zich alle rechten voor, waaronder auteurs- en merkrechten, portretrechten en/of andere intellectueel eigendomsrechten, met betrekking tot alles wat op de website staat. Daaronder vallen onder meer teksten, illustraties en grafisch materiaal. Geen van deze rechten gaan over op bezoekers/gebruikers van de website. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te vermenigvuldigen, of op een andere manier op te slaan of ter beschikking te stellen aan anderen, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van EasyNails. Deze toestemming is niet nodig voor persoonlijk, niet commercieel gebruik.

Wijzigingen

Easy Nails mag de informatie op de website, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer, altijd wijzigen zonder dit van te voren aan te kondigen. Wij raden dan ook aan om regelmatig na te gaan of de informatie op de website is gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *